Pazar günü Baltimore Ravens karşısında AFC şampiyonluk maçını kaybeden New England Patriots fanları çok sinirlendi ve kontrolü kaybetti.

Ravens Wide Receiverı Torrey Smith, Patriots fanlarının daha önce vefat eden erkek kardeşini hedef alan negatif tweetler attığını dile getirdi. Tevin Jones, Eylül ayında geçirdiği bir motosiklet kazasında vefat etmiş ve Baltimore soyunma odasını yasa boğmuştu.
Smith, Salı günü twitter aracılığıyla “Kardeşim öldüğünden beri birçok oyuna çıktım fakat Pazar gün ki zaferden sonra aldığım tweetler kadar çirkin tepkilerle karşılaşmadım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Patriost fanları maçtan sonra New England’ı yeren Ravens linebackerı Terrel Suggs da yaptığı açıklamada ateş püskürdü. Suggs, “Onlar gördüğüm en bencil taraftarlar” dedi.
Twitter can sıkan yakışıksız açıklamalar dolu bu nedenle yazılabilecek en kötü şeylere hazırlıklı olmak lazım fakat Smith’i bir aile üyesinin ölümü üzerinden vurmaya çalışanlar Suggs’ın yaptığı açıklamalara alınmalılar zira onların yaptıkları daha vahim.
Ravens – Patriots arasındaki çekişme NFL’de ki en iyi rekabetlerden biri hatta olmazsa olmazı.
Yazan: Nazlı Hilal Kaya