Ne Joe Flacco’nun üç touchdown pası, ne Ray Lewis’in vedası ne de Colin Kaepernick’in koşuları, Super Bowl’a damgasını vurmadı. Muhteşem organizasyona damgasını vuran olay elektrik kesintisi oldu.

Super Bowl sonrası, NFL Başkanı Roger Goodell, Super Bowl’u 34 dakika erteleyen güç kesintisi hakkında açıklama yaptı ve Mercedes-Benz Stadyum’undaki kesintinin devre arası şovu ile ilgili olmadığını onayladı.

Goodell, problemin hazırlıklı olunabilecek ve düzeltilebilecek bir problem olduğunu belirtti. Lig ise hala daha kesintinin nedenini araştırıyor.

Komisyon başkanı New Orleans’ı ev sahibi olarak tebrik etti ve yaşanan bu hadisenin New Orleans’ın Super Bowl geleceğini kötü etkilemeyeceğini de belirtti.

Aynı zamanda, Mercedes-Benz Stadyumu da Beyonce’un devre arası şovunun için kullanılan enerjinin jeneratörden sağlandığını ve stadyumun içindeki gücü kullanmadığını onayladı.

Her şeye rağmen güç kesintisi, unutulmaz Super Bowl’un en ilginç ve heyecan verici anlarını oluşturdu. Utandırıcı bu olay şu sıralar Super Bowl ile bağdaştırılsa da böyle bir sorunun tekrarlanması mümkün görünmüyor.

Yazan: Nazlı Hilal Kaya