Running back pozisyonunda Mikel Leshoure ve Joique Bell gibi iki oyuncuya sahip olan Detroit Lions, Reggie Bush’u da kadrosuna katarak Matthew Stafford’a yeni bir opsiyon daha vermiş oldu.

Reggie Bush $16 milyon değerinde olan dört yıllık anlaşma imzaladı. Bush, üst üste geçirdiği beyin sarsıntıları nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan Jahvid Best’in boşluğunu dolduracak.

Miami’de arttırılmış rolüyle Bush, geçtiğimiz iki sezon boyunca 950 yarddan fazla koşmuş ve 30’dan fazla reception yapmıştı. Bunu başaran son Lions oyuncusu 1997 ve 1998 yıllarında Hall of Famer Barry Sanders olmuştu.

İki sezon önce Best kadrodayken Lions lige 5-0’lık bir giriş yapmıştı. Bush, Best’in bir üst modeli olarak düşünüldüğünde Lions hücumunun gelecek sezon neler yapacağı merakla bekleniyor.
Yazan: Görkem Şahinoğlu