Bundan tam altı hafta önce Baltimore forması altında Lombardi kupasını kaldıran, önümüzdeki yıllarda muhtemelen  “Hall of Fame”e seçilecek olan tecrübeli safety Ed Reed, Houston şehrine yeni sezonda Super Bowl’u getirmek için geldiğini söyledi.

Ed Reed, Cuma günü yapılan tanıtım toplantısında Houston’ın başarılı bir takım olduğunu ve birçok yetenekli oyuncusunun olduğunu ve bu takımı daha başarılı hale getirebilmek için gayret sarf edeceğini ve bunu ümit ettiğini belirtti.

Baltimore’da 11. ve son senesini tamamlayan Ed Reed , Houston ile 5 milyon doları garantili olmak üzere 3 yıllık 15 milyon dolarlık bir sözleşmeye imza attı. Eski takımında yılda $7,5 milyon alan Ed, buna yakın bir ücret bekliyordu. Ancak bu sene “Free Agent” piyasasının düşük rakamlarla seyretmesi onu bu fiyatı kabul etmeye zorladı.

Free agent döneminin başladığı ilk günden itibaren, Texans ile anlaşacaklarını bilen Ed Reed, Houston’dan çok etkilendiğini ve bu mükemmel organizasyon da kısa zamanda büyük başarılara imza atacağından emin konuştu.

Ed Reed, QB Matt Schaub, RB Arian Foster, WR Andre Johnson ve tabiî ki DE J.J Watt ile beraber bakalım Houston Texans’ın 2013 sezonunda, geçen seneki 12-4 ve konferans yarı finali başarısını daha ileriye götürebilecek mi?

Yazan: Haluk Onaran