Kevin Kolb’un henüz Buffalo Bills’de ilk 11’de başlayıp başlamayacağı henüz açıklanmadı. Ama bu onu hafta içinde düzenlediği basın toplantısında büyük konuşmaktan alıkoymadı.

Kolb ”bir Super Bowl kazanmak için buradayım” dedi. Bills genel menajeri Buddy Nix’ e göre Kolb quarterback olarak maçlara ilk 11’de başlamak için Tarvaris Jackson, Aaron Corp ve büyük ihtimalle bu yılki draf’tta seçilecek yüksek profilli bir çaylak quarterback ile mücadele edecek.

Arizona Cardinals’da umduğunu bulamayan Kolb ayrıca ”Bu benim için büyük bir değişiklik. Bu yüzden buraya geldim ve sahaya çıkıp harika şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Kolb’un konuşmasından antrenman kampından takımın bir numaralı quarterback’i olarak çıkacağından emin olduğu anlaşılıyor. Kolb ayrıca Bills hücumunu çalıştığı benzer sistemler sayesinde %75-80 civarında anladığını ama yine de Bills hücum sisteminin sürekli geliştiğini ve bunun da kendisini cezbettiğini söyledi.

Buddy Nix ise hedefinin genel menajerlik görevi bitmeden önce takıma franchise bir quarterback kazandırmak olduğunu söyledi. Kolb ise Jackson ve Corp’u takımın quarterback’i olma konusunda geride bırakacağını düşünüyor ama yine de kendini yeni gelecek bir çaylak quarterback’in yedeği olarak da bulabilir.

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz