Terrell Owens NFL’e geri dönmeye hazırlanıyor ve  yıldız oyuncu kendisi için Chicago Bears’ın uygun bir takım olacağını düşünüyor. Owens, 17 yıl önce Bears’ın yeni head koçu Marc Trestman’la pek de güzel bir ilişki olmamasına rağmen Chi-Town’da bir farklılık yaratabileceğini düşünüyor.

Owens, Marc Trestman ve Bears hakkında yaptığı açıklamasında ”İlk birkaç yılımda San Francisco’da onunla birlikte oynadım ama daha sonra o başka şeyler yapmak için takımı bıraktı. Marc ile uzun süredir konuşmadım ve biliyorum ki o gitti ve başka şeylerle ilgilendi, şimdi de NFL’e geri döndü. Bu konuyu eski NFL linebacker’ı Napoleon Harris ile konuşana kadar hiç düşünmemiştim ama bunu gerçekten düşünürlerse çok sevinirim” dedi.

Owens şu an 39 yaşında ve 2012 yılında hiçbir takımda forma giymedi ancak Harris’in iddiasına göre All-Pro Owens bir takımla anlaşabileceği düşüncesiyle kendini formda ve daima hazır tutuyordu.

”Bir tarafta Brandon Marshall (Bears wide receiver’ı) diğer tarafta ben, bu gerçekten tehlikeli olur.” diyen Owens sözlerini; ”Kendimi çıkabilecek herhangi bir fırsat için daima formda tutuyorum.” diyerek noktaladı.

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz