Jacksonville Jaguars’ın wide receiver’ı Justin Blackmon geçtiğimiz sezonu çok iyi bir ortalama ile tamamlamıştı, fakat ikinci sezonuna büyük bir düşüşle başlayacak.

NFL, Salı günü yaptığı açıklamada Blackmon’un 2013 sezonundaki ilk dört maçta ödeme almaksızın kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Blackmon, Jaguars kadrosuna ancak 30 Eylül’de katılabilecek ve dördüncü hafta Jaguars, Indianapolis Colts’a karşı oynayacak.
Justin verdiği demeçte “Bir hata yaptım, bunun için geçerli bir açıklamam yok. Jacksonville Jaguars’ı böyle bir durumla karşı karşıya bıraktığım için üzgünüm, önümüzdeki dönemde bu yaşananları geriye atmaya ve yetişkin biri gibi olgunlaşmaya çalışacağım.” dedi.
Gus Bradley bu durumdan takımı kurtarmak için yeni çözümler bulmak zorunda. Blackmon’un yokluğunda Jaguars’ın geriye kalan receiver’ları Cecil Shorts, Mohamed Massaquoi, Jordan Shipley ve çaylak Ace Sanders. Belki de Jacksonville beşinci round draftlarında Denard Robinson’u tercih edebilir.
Bu durum Justin için çok olumsuz ilk intiba oldu. Şimdi takımın bu konuda nasıl bir hamle yapacağı merak konusu, kontratındaki maddelerle bir takım durumlar karşısında kalabilir. Ayrıca Justin’in tam olarak ne tür bir durumdan ötürü ceza aldığı da bilinmiyor tam olarak.
Yazan: Aykut Hacıoğlu