Ryan Nassib, New York Giants’daki ilk gününde geleceğin olduğu QB’si izlenimini veremedi. 2013 NFL Draftı’nın dördüncü turundan Giants tarafından draft edilen Nassib kötü bir başlangıç yaptı ve Cuma günü başlayan iki günlük mini kampta gelecekte yapacakları hakkında iyi sinyaller veremedi.

Kampın ilk gününde, Ryan orta sahayı pas ile geçemedi ve ve bir interception attı. Ryan’ın bu hatalarının en büyük açıklaması “ilk gün heceyanı” oldu çünkü kampın ikinci gününde işler tamamen değişti.

Cumartesi günü Syracuse Üniversitesi’nin yıldızı Nassib herkese Giants’ın Eli Manning’e potansiyel bir varis aradığı bir dönemde neden onun draft’ta takasa girdiklerini gösterdi.

Brandon Collins’e uzun bir pas atan Nassib, başka birkaç tane daha mükemmel atış yaparken ve henüz öğrenmekte olduğu hücum taktiklerini ise başarı bir şekilde uyguladı.

Nassib, Cumartesi sabah antrenmanından sonra “Evet, kesinlikle gün geçtikçe antrenmanlarda kendimi daha rahat hissediyorum. İşin lugatını kapmaya başladım ve eminim ki tüm kitabın bitmesine daha çok var ama yine de ilk adımlarımı atıyorum ve bununla gurur duyuyorum. Bu mini kampa katıldığım için çok memnunum.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

23 yaşındaki Nassib’in Giants’daki geleceği gerçekten de belirsiz. Nassib geleceğin QB’si olma şansı olan bir oyuncu fakat Manning’in oyunu ile yarışması mümkün olur mu bilinmez.

Yazan: Nazlı Hilal Kaya