Dolphins’in yeni wide receiver’ı Mike Wallace’e göre Miami’nin quarterback’i Ryan Tannehill en az eski takımının quarterback’i Ben Reothlisberger kadar iyi olacak.

Wallace, Miami Herald gazetesine yaptığı açıklamada “İkisinin de güçlü kolları var. Ryan topu gülle gibi fırlatılıyor” dedi ve ekledi; “Ryan topu Ben’den biraz daha uzağa atabilir. Tabii ki Ben oyun zamanlaması konusunda daha deneyimli. Ama gidişat Ryan’ın iyi quarterback’lerden biri haline gelmesinin çok fazla zaman almayacağını gösteriyor. Ryan ile birlikte birçok büyük maç çıkaracağımızı düşünüyorum.”

Mike Wallace, Tannehill ile çok sayıda ekstra çalışma yaptıklarını ve böylece ihtiyaçları olan takım kimyasını sezon başlangıcından çok uzun süre önce yakalayacaklarını belirtti.

Wallace “Kamp zamanına kadar gayet iyi durumda olacağız. Her gün antlanman sonrası iki üç pas çalışması yapıyoruz. Bu takımı seviyorum, insanların çalışma şeklini seviyorum. Az konuşup çok emek sarf ediyoruz, olması gerektiği gibi. Ben bu takımın yaşlılarından biriyim, dolayısıyla durumum Pittsburgh’da olmaktan farklı.” dedi.

Ancak Wallace’a göre Pittsburgh’dakine benzer olan durumu ise yine harika bir quarterback’in paslarını yakalayacak olması. Geçtiğimiz yıl çaylak sezonunda kısmen hayal kırıklığı yaratan Ryan Tannehill’in Wallace’ın beklentilerini karşılayıp karşılayamayacağını ise hep birlikte göreceğiz.

Yazan: Onur Özkol