Geçen hafta çıkan Detroit Lions’ın eski oyuncusu Titus Young’ın bir hafta içinde iki kez tutuklanması okuyucuların yüzünde bir tebessüm oluşturmuştur. 5 Mayıs’ta alkollü araç kullanmaktan tutuklanan Young; bundan 15 saat sonra ise, bağlanan arabasını çalmaya çalışırken yakalandı.

Bu suçlar ciddi olaylar olmadığı için insanlar gülüp geçti ve birinin kötü bir gün geçirmiş olduğunu düşündü. Fakat Young’ın altı günde üçüncü kez tutuklanması haberi geldiğinde iş artık komik olmaktan çıktı.

Orange County şerifi Lt. Joe Balicki’nin söylediğine göre; Lions’ın 2011’de 2.turdan seçtiği oyuncu, Cuma gecesi San Clemente’de bir eve girmeye çalıştı  ve ardından polisle bir kovalamaca yaşadı. Daha sonra polisle yumruk yumruğa kavga eden oyuncu yakalandı.

Young haneye tecavüze teşebbüs, polis memuruna saldırı ve tutuklamaya karşı gelme suçlarından yargılanacak. Oyuncu ayrıca 75.000 $ para cezası ödeyecek.

The L.A. University High mezunu oyuncu NFL’deki iki sezonunda 81 kez top yakalayarak 10 touchdown yapmış ve takımına 990 yard kazandırmıştı. Fakat oyuncu Şubat ayında bir takım arkadaşını yumrukladığı, yanlış şekilde pozisyon aldığı ve yanlış içerikli tweetler attığı için kadro dışı bırakılmıştı.

Sezon bitiminde St.Louis Rams ile anlaşan Titus Young, on gün içinde takımdan kesilmişti.

Yazan: Ömer Bozanoğlu