Tecrübeli tight end Kellen Winslow ve wide receiver Mike Sims-Walker, New York Jets’in Salı günü gerçekleşecek mini kampında seçmelere girecekler.

Geçtiğimiz sezon New England Patriots forması giyen Winslow, çok forma şansı bulamamış ve yalnızca bir uzun pas yakalayabilmişti. İlk dört sezonunu Cleveland’da geçiren başarılı oyuncu 2007’de Pro Bowl oynamıştı. Winslow daha sonra Tampa Bay ile anlaşarak üç yıl orada forma giymişti.

Winslow Jets’deki tight end boşluğunu doldurabilir gibi duruyor. New York Jets free agent olan Dustin Keller’a veda etmek zorunda kaldığından beri bu mevkiye göz dolduran bir oyuncu bulamadı. Ancak Kellen Winslow’un da göz önünde bulundurulması gereken ciddi bir diz rahatsızlığı bulunuyor.

29 yaşındaki tight end, Şöhretler Müzesi’ne ismini yazdırmış olan babası Kellen Winslow ile aynı isme sahip. Kellen Winslow kariyeri boyunca 438 pas yakalayıp, 4,848 yard ve 23 touchdowna imza attı.

Öte yandan en son 2011 yılında Jacksonville’de forma giyen Sims-Walker kariyerinde 134 top yakalayarak, toplamda 1.798 yard ve 14 touchdowna ismini yazdırmıştı.

2008 yılında Jaguars, draftın üçüncü turunda Sims-Walker’ı seçmişti ve wide receiver kariyerinin ilk üç yılını bu takımda geçirmişti. Sims-Walker, Jaguars’da geçirdiği başarılı sezonların ardından 2011 yılında St.Louis’e transfer olmuş ancak burada yalnızca dört maçta forma giydikten sonra takımdan kesilerek Jacksonville ile tekrardan anlaşmıştı.

Son olarak Jaguars’da iki maça çıkan Sims-Walker sakatlığı dolayısıyla yedeğe alındı ve o zamandan beri NFL’de forma giymedi.

Yazan: Emre Canbaz