Off-season döneminde, geçtiğimiz sezonun Super Bowl şampiyonu Baltimore Ravens’tan ayrılıp Tennessee Titans ile anlaşan deneyimli safety Bernard Pollard, Tenneessean gazetesine iddialı açıklamalarda bulundu.

Pollard “Önümüzdeki sezon için hedefimiz Super Bowl ve bu hedefe ulaşmak için yapmamız gereken de çok sert mücadele etmek. Hedefe giden yol kimilerini ürkütebilir ve kimileri tarafından beğenilmeyebilir. Ancak,birilerinin beğenisini kazanmak bizim sorumluluğumuz değil.” dedi.

“Bizim sorumluğumuz,evimiz LP Field’da alabildiğimiz kadar çok sayıda galibiyet almak.” diyen  başarılı oyuncu “Bizim savunma takımı olarak sorumluluğumuz ise, defansif anlamda bütün rakiplerimizi yerle bir etmek ve bu anlayışı önümüzdeki sezon çıkacağımız her karşılaşmada uygulayacağız. Hedefe giden yolda rakiplerimizi böylesine korkutacak bir mentaliteye sahip olmak zorundayız çünkü hiç kimse Tennessee Titans’ın iyi işler çıkaracağına inanmıyor. Bu nedenle, sahada sergileyeceğimiz performansla herkesin saygısını ve takdirini kazanmak zorundayız ve herkesi bu takımın Super Bowl yapabileceği gerçeğine inandırmalıyız.” açıklamasını yaptı.

Titans, geçtiğimiz sezon yediği 55 touchdown ile bu alanda NFL’in en kötü istatistiğine sahip olan savunma takımını toparlamak adına 21 Mart günü safety Pollard ile anlaşmıştı. Pollard da takıma gelişinin ardından verdiği demeçte eğer Titans’ın AFC şampiyonu olup Super Bowl’a kadar yükselebileceğine inanmasa, bu takıma kesinlikle gelmeyeceğini söylemişti.

Yaptığı 98 tackle ile bu alanda geçtiğimiz sezonun Super Bowl şampiyonu Ravens’ın en iyilerinden olmasına rağmen Pollard, 13 Mart günü takım tarafından serbest bırakılmış ve Titans ile anlaşarak yedi sezonluk NFL kariyerinde tam dördüncü kez takım değiştirmek zorunda kalmıştı.

Yazan: And Kaan Yılmaz