Jacksonville Jaguars’ın yıldız running back’i Maurice Jones-Drew geçen sene Ekim ayında geçirdiği sakatlık sonrasında takımından 10 ay uzak kalmıştı. Jaguars koç’u Gus Bradley’in geçen hafta yaptığı açıklamada doktorların Maurice’in antrenmanlara başlayabileceğini ve sakatlığının geçtiğini söylemesiyle, taraftarlarının gönlüne su serpti.

Böylece Haziran ayında “Takımımın hazırlık çalışmalarında olacağım“ diyerek taraftarlarına söz veren Maurice de sözünü tutmuş oldu.

Takım doktorlarının hazırladıkları çok akıllı ve aceleci olmayan bir program ile Maurice’i sezona yetiştirdikleri için çok memnun olan koç, yıldız oyuncusunun Temmuz sonu başlayacak olan takım kampında yerini alacağını ifade etti.

2011 sezonunun koşu lideri Maurice’in, geçen sene Oakland maçında daha ilk oyunda sol ayağı kırılmış ve sakatlığına “lisfranc injury” olarak teşhis konulmuştu. O zamandan beri futboldan uzak kaldığından, tam formda olmadığını söyleyen Maurice, kendisinin 1-2 haftaya ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi. Bakalım “Fantasy” oyuncuları bu duruma nasıl tepki gösterecekler…

Yazan: Haluk Onaran