Pazar günü oynanan ve 2013 NFL Preseason’ının açılışını yapan Hall of Fame maçında, Dallas Cowboys, Miami Dolphins’i 24 – 20 yenmeyi başardı. Çaylak Devonte Holloman’ın 75 yardlık interception return touchdown’ı Dallas adına maçın kilit noktası oldu.

2013 NFL Draftı’nın altıncı turundan seçilen linebacker Holloman’ın maçtaki performansı Cowboys taraftarlarına umut dağıttı. Bu sezon yeni savunma koçu Monte Kiffin ile 4-3 savunma şemasına geçen Cowboys oyuncuları ise yeni sisteme alışmış gözüktü.

Dallas Cowboys, eski offensive line oyuncusu Larry Allen ve eski head koçları Bill Parcells’in Şöhretler Müzesi’ne isimlerini yazdırdıkları gecede genel anlamda maçı kontrol eden taraf oldu.

Belindeki kisti aldırdığı ameliyat sonrası iyileşme sürecinde olan Dallas’ın yıldız oyun kurucusu Tony Romo ise maçı kenardan izledi.

Miami Dolphins’te ise geçtiğimiz sezon çaylak performansıyla gelecek adına herkese umut veren genç yıldız QB Ryan Tannehill sadece 10 oyun sahada kalıp yerini Matt Moore’a bıraktı.

Öte yandan 2013 NFL Draftı’nın üçüncü sırasından seçilen defensive end Dion Jordan bu maçla birlikte ilk defa Dolphins forması giymiş oldu.

Yazan: Kaan Özaydın