Buffalo Bills’in yıldız running back’i C.J. Spiller, üvey dedesi Hubert Allen’ın intiharı üzerine ailesinin yanında olmak için sezonun başlamasına bir hafta kala Buffalo Bills’den ayrılıp Florida’ya gitti.

Hubert Allen, Cumartesi günü iddiaya göre iki kişiyi öldürdükten, iki kişiyi de yaraladıktan sonra Union County, Florida’da kendini öldürdü. Allen, Spiller’ın büyük annesinin ikinci eşi olurken, Spiller’ın büyük annesi Spiller 8 yaşındayken vefat etmişti.

Spiller, intihar günü olan Cumartesi günü Buffalo Bills – Washington Redskins maçı için Washington’daydı ve hazırlık sezonunda Redskins’e 30-7’e yenilmişti.

Spiller’ın ayrılığı ile açıklamalar yapan Bills koçu Doug Marrone, “Onunla Washington’a indiğimizde konuştum, geri dönmesine ve kişisel bu durumuyla ilgilenmesine izin verdiği söyledim. Dualarımız olayın kurbanları, C.J. ve ailesiyle birlikte…” şeklinde konuştu.

Durumun hassasiyeti nedeniyle Marrone, “Ne zaman geri geleceği konusunda bir bilgim yok, onunla iletişim halindeyiz ve onu desteklemeye çalışıyoruz. Dönmeden önce halletmesi gereken her şeyi halletmiş oldupundan emin olmak isityoruz.” diyerek Spiller için bir dönüş tarihi belirtmedi.

Buffalo News’e göre Allen, Spiller’ın gençliğinde önemli bir figürdü.

Yazan: Nazlı Hilal Kaya