Kalçasındaki yırtıkla uğraşan Seattle Seahawks’in yeni wide receiver’ı Percy Harvin’ın ameliyattan kaçma umudu Salı gecesi sona erdi.

Yıldız oyuncu Seahawks taraftaları için kötü haberi Twitter’dan verdi. Harvin’in Twitter’dan yazdığı mesaj şu şekildeydi: “Her şey iyi giderken hayat seni kandırabilir… Sakatlığımın ameliyat gerektirdiğini bildirmekten dolayı üzgünüm…”

Bu bariz bir şekilde NFC West’te San Francisco 49’ers’a kafa tutmak isteyen Seahawks için ve öncelikli olarak potansiyel birinci wide receiver’ını kaybetmiş olan QB Russell Wilson içinde kötü bir haber.

Percy Harvin, sezonun bitiminde Vikings’ten Seahawks’e takas olduktan sonra off-seasonda altı yıllık 67 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.

Seahawks Harvin’in ameliyat olması gerektiğini Perşembe günü duyururken sakatlığın yıldız oyuncunun sezonu kapattıracak cinsten olmadığı belirtildi.
Seattle koçu Pete Carroll, Harvin’in sezonu kapatma ihtimaliyle ilgili, “Bu sadece olabileceklerden biri fakat geri dönme olasılığı yapmaları gerekenlere bağlı.” Demişti.

CBS Sports’dan Jason la Confara, takımın Harvin’in Aralık ayına kadar dönmesi hakkında umutlu olduğunu belirtti.

La Canfora, ”Harvin büyük bir ihtimalle sakat oyuncular listesinde sezon içerisinde geri dönmek üzere yer alacak. Ancak kesinlikle sezonun önemli bir bölümünü kaçıracak.” açıklamasını yaptı.

Yazan: Kerem Çolak