Geçtiğimiz Pazar gününün PPR kahramanı olan Danny Amendola gösterdiği süper performans ile New England’ı Buffalo önünde galibiyete taşıyan oyuncu olmuştu. Amendola olmadan New England’ın Buffalo’yı yenmesi oldukça zor gözüküyordu. Şimdi ise akıllara gelen soru; Acaba Amendola olmadan Perşembe günü oynanacak Jets maçında New England nasıl bir sonuç alabilecek?

Çeşitli kaynaklardan gelen raporlara göre Amendola’nın Jets maçında yer alamaması büyük bir ihtimal. Ian Rapoport’a göre oynaması neredeyse imkânsız, Boston Herald’e göre ise Salı günü yapılan takım çalışmasında yer almaması Danny’nin oynamayacak olduğunun göstergesi.

Tom Brady ise sakatlık hakkında sessizliğini korurken, “Kısa sürede hazırlanmamız gereken çok şey var” şeklinde beyanatta bulundu. Jets takımını (doğal olarak) öven Brady, takımının yedeklerine de çok güvendiğini ve running back ve wide receiver’larının çok iyi olduğunu sözlerine ilave etti.

Running back Shane Vereen’in elindeki kırık nedeniyle oynamayacak olması, Rob Gronkowski’nin uzun süren sakatlığından hala dönememiş olması ve nihayet takımın yıldız running back’i Stevan Ridley’nin geçtiğimiz maçta yaptığı iki fumble sonucu bench’e çekilmesinin yarattığı moral bozukluğuyla New England’ın bu hafta işinin zor olduğu oldukça aşikar.

Yazan. Haluk Onaran