Mark Sanchez ve Geno Smith’ten oluşan QB kadrosunun derinliğine güvenmeyen New York Jets, Seattle Seahawks tarafından serbest bırakılan veteran oyun kurucu Brady Quinn ile anlaştı.

Bu transfer haberi New York medyasında, Mark Sanchez’in takımdaki uzun vadede geleceği ve Geno Smith’in as oyun kuruculuk görevini kaybetme ihtimali üzerine sorular sorulmasına neden oldu.

Brady Quinn, Pazar akşamı New York’a gelip Pazartesi günü takımla idmanlara başlarken, Jets’in geçtiğimiz günlerde starter olarak açıklanan çaylak Geno Smith’e tecrübelerini aktaracak bir isim aradığı ve bu sebepten ötürü Quinn transferinin gerçekleştiği belirtildi.

Mark Sanchez’in omuzundaki sakatlığın hala tamamen iyileşmemesi ve Geno Smith’in bocalaması durumda Brady Quinn’in Jets’te ilk 11’e yerleşmesi muhtemel görünüyor. Jets, takımdaki üçüncü oyun kurucu Greg McElroy’u Cumartesi günü serbest bırakmıştı.

2007 NFL Draftı’nda Cleveland Browns tarafından ilk turda seçilen Brady Quinn, o günden beri potansiyeline ulaşamamış ve Cumartesi günü bu yaz transfer olduğu Seattle Seahawks tarafından serbest bırakılmıştı.

Yazan: Kaan Özaydın