Jonathan Dwyer, Pittsburgh Steelers’in kendisi ile yolları ayırmasının ardından, 31 Agustos’ta twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bu benim için sadece bir başlangıç, geleceğim parlak, mücadele etmeye hazırım ve eminim ki verdikleri bu karardan pişmanlık duyacaklar.” diyerek tepkisini dile getirmişti.

Bu hafta Cincinnati deplasmanına henüz hiç forma giymemiş bir center ve geçtiğimiz sezonu futbol dışı işlerle (sigortacılık ve satış) geçiren bir inside linebacker ile gidecek olan Pittsburgh’da planlar, takıma geri dönen Dwyer’ın sözlerini ispat edecek performansa ulaşması ve bu iddiasını hemen bu sezon kanıtlaması üzerine kurulmuş durumda.

Daha üç hafta öncesine kadar takımın bir numaralı koşucusu durumundayken gözden çıkarıldıktan sonra, şu an oynadığı pozisyonda takıma en çok katkıyı sağlayabilecek oyuncu olarak dönen Dwyer için zamanlamanın mükemmel olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Aralarında New York Giants ve New England Patriots’ın da bulunduğu bazı takımlarla antrenmanlara çıkan Dwyer, Steelers’a dönüşünü teyit ederken, son alınan karara ilişkin olarak takımına karşı herhangi bir kırgınlığının olmadığını belirterek şunları ekledi;

“Geri dönmek benim tamamen benim seçimim. Bir fırsatım daha olacağını biliyordum ve artık kendimi kanıtlamak istiyorum”

Yazan: Serhat Diker