Andre Brown’un dizinden sakatlanması, David Wilson’ın bekleneni vermemesi ve New York Giants’ın Pazar gecesi Dallas Cowboys’a kaybetmesi üzerine head koç Tom Coughlin running back arayışlarına başladı.

Ian Rapoport’un haberine göre Big Blue , şuanda serbest oyuncualr olan running back’ler Brandon Jacobs ve Willis McGahee’yi deneme idmanlarına aldı.

Brandon Jacobs, Aralık’ta San Francisco 49ers’da iki kere sahaya çıkarak toplamda yedi yard koştuktan serbest bırakıldığından beri boş geziyor. Ney York’da daha önce 2005-2011 yılları arasında yedi sezon oynamasının da etkisiyle Coughlin’in aklına çözüm olarak gelen isimlerden biri oldu ancak 31 yaşındaki Jacobs en iyi günlerinden oldukça uzakta.

McGahee ise geçen sezon sakatlanmadan önce Denver Broncos’da 731 yard koşarken 167 defa top taşımıştı. Sezon sonuna kadar iyileşmesini tamamlayamayan tecrübeli oyuncu Haziran ayıdna serbest kalmıştı. 32 yaşındaki McGahee, Jacobs’dan bir yaş büyük olmasına rağmen Giants için daha önemli bir opsiyon olabilir.

New York Giants ayrıca geçtiğimiz günlerde  Beanie Wells ve Jonathan Dwyer ile de görüşmtü.

Yakında New York’da yeni imzalar atılabilir bizden söylemesi…

Yazan: Nazlı Hilal Kaya