Carolina Panthers’ın tecrübeli wide receiver’ı Steve Smith, geçen sene yaşadıkları sıkıntıların sebebinin eski hücum koçları Rob Chudzinski olduğunu söyledi. Bu arada Chudzinski bu sene Cleveland Browns’ın head koçu olduğunu da hatırlatalım…

Smith’in Seahawks röportajcıları ile yaptığı telekonferansta  Chudzinski’nin kendini head koçluk görevine hazırladığını ve problemin de bundan kaynaklandığını ifade etti.

Beş kez Pro Bow seçilen 34 yaşındaki Smith, geçtiğimiz sezon zaman zaman çok değişik ve uygulaması zor oyunları denediklerini, ayrıca Mike Tolbert gibi yetenekli bir running back’i çok az kullandıklarını ancak artık her şeyin geçmişte kaldığını da sözlerine ilave etti.

Carolina Panthers’in hücum koordinatörlüğüne geçen sene QB koçluğu yapan ve eski Alabama koç’u Mike Shula geldi. Shula ‘nın küçük değişiklikler yaptığını ve detaylara daha çok önem vereceklerini söyleyen Smith, yeni sezon için oldukça ümitli gözüküyor.

Panthers yeni hücum koçuyla geçen seneki 7-9’luk performanslarını daha iyi bir noktaya getirebilecek mi, hep beraber göreceğiz…

Yazan: Haluk Onaran