Patriots’ın acil bir şekilde deneyimli bir wide receiver ihtiyacı var ve en son 2010 yılında normal sezonda oynayan Terrell Owens lige geri dönmeyi çok arzuluyor. Bu durum T.O.’nun lige geri dönmesi için Patriots’ın ona bir şans vermesine olanak sağlayacak bir durum gibi gözüküyor.

Owens, Boston Globe’a yaptığı açıklamada, ‘Açıkçası eminim ki Patriots bir çok yeni oyuncuyu araştırıyor. Yönetimin ne düşündüğünü bilemezsiniz, şu ana kadar genelde yaptıkları iş takıma veteran oyuncuları getirmek oldu” dedi.

“Genç oyuncularla ilgilenmelerini anlıyorum ama ben tipik 39 yaşında biri değilim. Eğer beni antreman yaparken izlerseniz anlarsınız. Ayrıca sakatlıklardan ve bunun gibi şeylerden korkmuyorum. Hem sadece minimum veteran ücreti ile oynamak istiyorum ve fazladan bir ücret de talep etmiyorum.”

Owens’ın aslında olduğu noktalar var. Diğer 39 yaşındakilerle karşılaştırıldığında adeta bir canavar gibi ama şu an oyuncuların ortalama kariyerlerinin beş yıl olduğu ligde bu zor görünüyor. 2012 yılında O.T. Seahawks ile antreman kampında 20 gün kalabilmiş ve reception’tan çok drop yapması onun en iyi günlerinin geride kaldığının kanıtı gibi olmuştu.

Bu arada Owens sahadaki sınırlı katkısından çok takıma saha dışında katkı yapacağını düşünüyor:

”Sanırım geçmişte yaptığım işler yüzünden insanlar bir hata yaptığımda bunu unutulmasına izin vermeyecekler. Bu anlaşılması zor bir durum aslında ama ben inancımı koruyacağım sabırlı olup yeni bir şans için dua etmeye devam edeceğim”

Yazan: Kadir Kerem Yılmaz