New England Patriots tarafından serbest bırakılan yıldız quarterback Tim Tebow’un kariyerinin nasıl bir yolda gideceği büyük bir merak konusu. Her ne kadar beklentiler Tim Tebow’un tight end olarak şansını deneyeceği yönünde olsa da, New England Patriots’a geldiğinden beri sadece quarterback olarak oynamıştı. Tebow yakın bir zamanda başka bir mevkide oynamayı planlıyor gibi görünmüyor.

TheMMQB.com’dan Peter King’in haberine göre, bir NFL takımı Tebow’a başka bir pozisyonda oynaması konusunda bir teklif götürmüş, fakat bu onun ilgisini pek de çekmemiş durumda. Ayrıca söylentilere göre Tebow’a USA Ragbi liginden de teklifler gelmekte…

Tebow’u başka bir pozisyonda oynaması için ikna etmek şimdilik çok zor görünüyor. Denver Broncos’tan ayrıldıktan sonra quarterback olarak Tebow için işleri pek yolunda gitmiyor.

Patriots’tan ayrıldıktan sonra Twitter hesabından paylaştığı tweet’te niyeti konusunda bize ipucu da veriyor;

“Hayatımdaki en büyük hayalim bir NFL quarterback’i olmaktı, bu bitmek bilmeyen kovalamacaya devam edeceğim.”

Belki başka bir takım bir sonraki offseason’da kadrolar yeniden 90 kişiye yükseltilince Tebow’a hayallerini gerçekleştirmesi için şans verebilir, ama mevcut durumda quarterback olarak kendine bir iş bulmasını hayal etmek bile güç.

Yazan: Aykut Hacıoğlu