Sezona oynadığı ilk dört maçın üçünü kazanarak hızlı bir başlangıç yapan Tennessee Titans’a quartercback Jake Locker’dan kötü haber geldi. Pazar günü New York Jets karşısında 38 – 13 kazanılan maçta sakatlanan Jake Locker’ın üç maç sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Jets karşısında kalçasından sakatlanan Locker, sahayı terk edene kadar attığı üç touchdown pasıyla Titans’a galibiyeti getiren isim olmuştu. Salı günü MRI sonuçlarını doğrulayan Tennessee Titans yaptığı açıklamada genç yıldızın sakatlığının beklediklerinden daha iyi olduğunu vurguladı.

Şimdi ise Locker’ın Tennessee’nin bay haftası olan sekizinci hafta sonrasında St.Louis Rams ile oynanacak maçta yerini alması bekleniyor. Jets karşısında Locker’ın sakatlanıp hastaneye kaldırılmasından sonra oyuna giren Ryan Fitzpatrick’in Locker’ın yokluğunda as oyun kurucu olarak takıma liderlik edecek.

Off-season’da Buffalo Bills’ten ayrılıp Titans ile anlaşan Fitzpatrick’i oldukça zorlu karşılaşmalar bekliyor. İlk olarak evinde sezonun flaş takımı Kansas City Chiefs’i ağırlayacak olan Titans ardından şampiyonluğun en önemli adaylarından San Francisco 49ers ve Seattle Seahawks ile karşılaşacak.

Eğer Fitzpatrick, Titans’a bu zorlu üç maçta birden fazla galibiyet kazandırabilirse, takım playoff trenine giden yolu yarılamış olacak gibi gözüküyor.

Yazan: Kaan Özaydın