TAFL Kulüpler 1.Ligi’nin yeni ekiplerinden Koç Rams, ligin en iyi quarterback’leri arasında yer alan ve Milli Takımın as oyun kurucusu olan Burak Şenyuva’yı kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon 1.Lig yükselme maçında İzmir ekibi BSK Dolphins’i deplasmanda yenerek lige çıkmaya hak kazanan Koç, Avrupa’da yaptığı hazırlık maçlarıyla da ülkemizi başarıyla temsil etmişti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Koç’un quarterback pozisyonu NCAA’de Boston College forması giymiş olan Amerikalı QB Codi Boek’e emanetti. Bu sezon ise, TAFL Kulüpler 1.Ligi’ne uzun bir aradan sonra dönen Koç Rams, sezona yaptığı yabancı oyuncu transferleri ile birlikte  iddialı girecek.

Geçtiğimiz sezon Bilgi Hunters takımını çalıştıran Burak Şenyuva daha önce bir defa İstanbul Cavaliers formasıyla iki defa da Gazi Warriors formasıyla olmak üzere, üç sezon üst üste TAFL Kulüpler 1.Ligi şampiyonluğu yaşamış ve 2009 – 2010 sezonu finalinin “En Değerli Oyuncusu” seçilmişti.

Koç Rams, yeni sezonun ilk haftasında 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 12.00’da İTÜ Stadı-Ayazağa’da İTÜ Hornets ile karşılaşacak.

Yazan: Kaan Özaydın