Şükran Gününde Oakland Raiders’ın, Dallas Cowboys’a 31-24 kaybettiği maçta 13 yarda 5 top taşıma yapan Raiders running back’i Çarşamba günü yapılan antrenmanı ayak bileği sakatlığı dolayısıyla kaçırdı. Daha önce de sağ dizinden sakatlandığı için üç maç kaçırmıştı.

Raiders koçu McFadden’ın sakatlığı hakkında yaptığı açıklamada; ”Aslında ayak bileği maçta sakatlandı ama bizim tahmin ettiğimizden daha önemli bir sakatlıkmış. Bugün antrenmana çıkamadı ama umarım kısa zamanda geri döner.” dedi.
 Sık sık sakatlanan McFadden, 6 yıllık talihsiz kariyerinde bir sezonda 13 maçtan fazla oynayamadı ve bu sezon şimdiden dört maç kaçırdı ve Çarşamba günü yapılan antrenmana çıkmaması, Pazar gün ki New York Jets maçında da büyük ihtimalle oynamayacağını gösteriyor.
McFadden, 2008 draftında 4. sıradan seçilmiş ve iki defa Heisman ödülü adayı olmuştu. Bugüne kadar diz, diz arkası, ayak, ayak bileği sakatlıkları yaşadı ve bu çaylak kontratının son yılı.
Cowboys maçına çıkmadan önce McFadden, Raiders’ın 36 maçının 17’sini kaçırmış durumdaydı ve duurumuyla ilgili şunları söyledi: ”Her zaman bazı sorunlar olur ama olumlu düşünüp çalışmaya devam etmek ve ilerlemek zorundasınız.”

Yazan: Kerem Yılmaz