Broncos’un Super Bowl’u kazanması halinde Mike Adams çok ilginç ve kendine özgü bir kutlama yapacak. Denver Post gazetesine yaptığı açıklamada Adams, ”Eğer Super Bowl’u kazanırsak kaskımı ve pedlerimi çıkarmadan eve yürüyeceğim” dedi.
Adams, New Jersey, Paterson’dan ve evi maçın oynanacağı MetLife stadyumuna sadece 20 kilometre uzakta. Veteran oyuncu, bir çok insanın kendisine asla bir yere varamayacağını söylediği mahallesine yürüyerek gitmeyi planlıyor. Bu karamsar sözleri Delaware’den drafta edilmeden lige free agent olarak girdiğinde de duymuştu ve bu yaklaşık 10 yıl önceydi.
Adams büyüdüğü yeri bir hastalık olarak tanımlıyor. ”Kanser gibi bir şey bu yerdeki bu olumsuz hava, tepeden aşağı yuvarlanan bir kartopu gibi.”
Paterson’lı olan bir başka oyuncu Giants receiver’ı Victor Cruz’a göre bu bölgede birçok genç liseden bile mezun olacak yaşa gelemeden öldü. Adams babasını tanımadan büyüdü ve annesi 2004 yılında kanserden öldü. Bu yüzden Adams kazanırsa mutluluktan bulutların üstünde gezeceğini söyleyebiliriz.
”Route 3 ‘de IHOP’ı aldıktan sonra otostop çekmeye başlayacağım ama büyük ihtimalle benim bir deli olduğumu sanacaklar.”
Yazan: Kadir Kerem Yılmaz