Son günler internette Packers’ın QB’si Aaron Rodgers’ın cinsel tercihi ile ilgili bir takım söylentiler dolaşmaktaydı, hatta o kadar çok konuşulur oldu ki, katıldığı bir radyo programında Rodgers’a bu konu ile ilgili bir soru bile yöneltildi. Söylenti ise Aaron Rodgers’ın eşcinsel olduğu iddiasıydı.

Katıldığı yerel bir radyo programında yaptığı açıklamalarda “Eşcinsel olmadığımı belirtmemde fayda var. Gerçekten ve gerçekten kadınlardan çok hoşlanıyorum. Bu konuda başka diyebileceğim birşey yok” dedi.

Aslında konu buraya Rodgers’ın ünlü olmanın iyi ve kötü yanları hakkında konuştuğu bölümde geldi. Söyleşi sırasında “Etrafta sizin hakkınızda olur olmaz söylentiler dolaşabiliyor” dediği anda program sunucusu Jason Wilde’a gün doğdu ve konuyu eş cinsellik söylentisine getirdi.

Yetenekli quarterback bu konuda çıkan söylentileri başından savma ihtiyacı hissetmiş olmalı, çünkü genel olarak böyle şeylere pek takılmadığını söylemişti. “Medyada aptal saptal bir çok şey yazılıp çizilecektir ki bunlar öyle çok da dikkate alınmaya değer şeyler değildir, ben de öyle yapıyorum zaten. Hayata devam etmeliyiz. Bence profesyonel yaşam ile kişisel yaşam ayrı kalmalı birbirine karıştırılmamalı, benim yapmaya çalıştığım da bu.”

Aslında Rodgers’ın bu iddialar dışında düşünmesi gereken çok şey var önünde, mesela son üç maçtır sahadan hep yenik ayrıldıkları 49ers ile Pazar günü oynayacakları playoff karşılaşması gibi.

Yazan: Aykut Hacıoğlu