Bu sene NFL Draftı’nda birinci sıradan seçme hakkı bulunan Houston Texans için karar verme aşaması oldukça zorlu geçecek gibi gözüküyor. Texans’ın quarterback’e ihtiyacı var ve seçebileceği Teddy Bridgewater, Blake Bortles ve Johnny Manziel gibi geleceğin  yıldız quarterback adaylarının yanında Jadevon Clowney gibi olağanüstü bir savunma oyuncusu da bulunuyor.

Bazı yazarlara göre draft’ta birinci sıradan seçilmesi beklenen Johnny Football lakaplı Manziel, Houston Chronicle muhabiri ile yaptığı röportajda gülümseyerek sorulara cevap verirken, “Eğer beni seçmezler ise, çok büyük hata yapmış olurlar zira senede iki defa bana karşı oynamak zorunda kalırlar” açıklamasında bulundu.

Geçen sene karıştığı bazı futbol dışı olaylar dolayı eleştiri alan Manziel’in, artık bu tür davranışlardan uzaklaştığı gözlemlenirken, yaptığı açıklamada, “Artık insanlara büyüdüğümü ve tecrübelendiğimi göstermek istiyorum. Aynı hataları yapmak gibi bir aptallığa devam edeceğimi herhalde düşünmüyorsunuz.” dedi.

Manziel’in diğer bir isteği de Reliant stadyumunun temizlikçisinden takımın sahibi Bob Mc Nair’e kadar, tüm Houston camiasının, kendisine inanması ve bu Texas çocuğunun Texas’da kalarak takımın yeni yüzü olmasına, onları başarılara götürecek quarterback’in kendisi olduğuna %100 inanmaları.
Johnny Football’un 2014 NFL Draftı’nda birinci sıradan seçilip seçilmeyeceğini hep beraber göreceğiz.

 Yazan: Haluk Onaran