Birçok takım Blake Bortles’a 2014 NFL Draftı öncesi görüşmelere kız arkadaşını getirip getirmeyeceğini sordu. Bu sayede gecen senelerde gündeme taşınan çaylakların görüşmelere kız arkadaşlarının yer alması konusu yeniden konuşulmaya başlandı. Central Florida koçu George O’Leary ise durumu Bortles’ın kız arkadaşı Lindseu Duke’ın internetteki popüleritesine verdi.

Genç oyuncu katıldığı The Dan Patrick Show’da kendisine bu konuda yöneltilen sorulara “Eğer benimle gelirse, şehirde takılmak için gelir, beraber yemeğe çıkarız falan. Toplantı öncesinde kız arkadaşımdan haberleri vardı, sanırım bu biraz baktığınız açıya göre benim tepkimi de belirleyecektir.” şeklinde yanıt verdi.

Genellikle görüşmelerde takımlar, oyunculara çok absürd ve değişik sorular yönelterek, oyuncuların bunları nasıl ele aldığı ve nasıl tepkiler verdiklerini gözlemlerler. Bir grup insanın ağzını suyunu akıtmaya yetecek derecede bir ihtimal olan ise, takımınızın olası quarterback’i ile çıkan son derece çekici bir kızın toplantıya gelme olasılığı aslında.

Yazan: Aykut Hacıoğlu