NFL’in en iyi cornerback’i tartışmasına Brandon Flowers de katıldı. Hatırlanacağı üzere tartışmayı geçen sezon playoff’larda NFL’in “trash talk” uzmanı Richard Sherman başlattı. “En iyi cornerback benim” dedi. Arkasından Atlanta wide receiver’i Julio Jones, Patrick Peterson en iyisi dedi, Peterson’da buna katıldı. Arizona’nın yıldız corner’i Antonio Cromartie de tartışmaya katıldı ve “En iyisi ya benim ya da Darrell Revis” dedi.

Richard Sherman’ın yakaladığı popülariteye ulaşmaya çalışan ligin önde gelen hemen hemen tüm corner’ları bu tartışma ve laf atma savaşına katılmaktan geri kalmadılar…
Bu sene Denver Broncos’a geçen Aqib Talib bile yapılan oylamada oy aldı. Washington’ın yıldız corner’i DeAngelo Hall da “Adam adama savunmada en iyisi benim” diyerek tartışmaya ayrı bir boyut getirdi.
Tartışmaya en son iştirak eden de geçen ay Kansas City Chiefs’ten atılan Brandon Flowers oldu. Bu sene San Diego Chargers forması giyecek olan Flowers, “Benim geçirdiğim sakatlıklar sizi yanıltmasın, benim adımı en iyiler arasından çıkaramazsınız, en iyi corner benim. Saygı duyabileceğim diğer tek corner ise Darrell Revis’dir” diyerek tartışmada yerini aldı.

Görünen o ki NFL’de en iyi corner kim tartışmaları en iyi quarterback tartışmalarını geride bırakmış durumda. Sezon başladığında en iyinin kim olduğunu göreceğimiz tek yer yeşil çimler olacak. Sherman mı, Peterson mı, Cromartie mi, Talib mi, Revis mi yoksa Flowers mı? Bunu bize zaman gösterecek…

 Yazan: Haluk Onaran