Cincinnati Bengals, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans sonrası AJ Green’in arkasından takımın iki numaralı wide recevier’ı olarak kendini kanıtlayan Marvin Jones’un ayağının kırılmasıyla sarsıldı.

Geçen sezon toplamda 712 yard pas yakalayıp 10 touchdown yapan Marvin Jones, Andy Dalton’ın en önemli silahlarından biri haline gelirken, şimdi ise normal sezonun bir bölümünü kaçırabilir.
Genellikle bu tarz sakatlıklar sonrası oyuncuların dört ila sekiz hafta kaçırsalar da Marvin Jones, hızlı bir biçimde iyileşse dahi normal sezonun ilk maçına yetişmesi zor görünüyor. Özellikle Cincinnati Bengals’ın bay haftası dördüncü hafta iken, Jones’un ilk üç haftadaki Ravens, Falcons ve Titans maçlarında riske edilmesi beklenmiyor.
Bengals’ta şuan wide recevier kadrosunda A.J. Green, Mohamed Sanu, Dane Sanzenbacher, Brandon Tate, Ryan Whalen ve yedinci tur seçimi çaylak James Wright bulunuyor. Ayrıca iki tight end kullanan takımda tight end’ler Jermaine Gresham ve Tyler Eifert sayesinde halen güçlü bir pas hücumu bulunuyor.

 

Yazan: Kaan Özaydın