Green Bay Packers’ın eski yıldız tight end’i Jermichael Finley, yeni sezon için halen takımını bulamamışken, formda kalmak için antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor. Ancak yıldız oyuncunun birlikte çalıştığı isim, 2011 sezonunda hakkında sert açıklamalar yaptığı bir başka takım bulamayan yıldız: Tim Tebow
2011 sezonunda Tim Tebow, Denver Broncos formasıyla ligi alt üst ederken, Finley yaptığı açıklamalarla Tebow’u oldukça sert eleştirmişti.

“Herkese duymak istedikleri şeyleri söylüyor. Herkesi ‘Bu pası yakalayacaksın. Söz veriyorum çünkü tanrı bana söyledi’ tarzı sözlerle motive ediyor. Sonra pası atıyor. Bu tarz işler. İnsanların kafasını karıştırıyor.” diye konuşan Finley, Tebow’un NFL kariyerinin çok sürmeyeceğini de öngörmüştü.

Finley, Tebowmania ile ilgili olarak “Oyunu bilmeyen taraftarlar dışındaki insanlar tabii ki olayı büyütecekler. Ancak iyi bir oyuncu ve iyi bir quarterback görmüş olan insanlar yolun sonunda onun nerede olacağını biliyorlar. Oyunu bilen herkes Tebow’un ne tarz bir oyuncu olacağını biliyor.” Diye oldukça sert konuşmuştu.

Şimdi ise, aynı Finley, NFL’e geri dönmek için Tebow ile birlikte çalışıyor. Tüm yazı çalışarak geçiren Tebow, “Muhteşem hissediyorum. Hiç olmadığım kadar güçlü, sağlıklı hissediyoum ve hiç olmadığı kadar iyi pas atıyorum. Bu gelişmeler konuşunda oldukça heyecanlıyım” diye konuşmuştu.

Her ne kadar Finley’nin NFL’e geri dönüşü Tebow’a göre daha olası gözükse de birkaç sene önce yerden yere vurduğu Tebow ile antrenman fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmasının son yıllarda NFL’de gördüğümüz en ironik durumlardan biri olduğunu not düşmek gerekiyor.

 

Yazan: Kaan Özaydın