Geçen sene Denver Broncos’ta çok başarılı bir sezon geçirdikten sonra off-seson’da bir yıllığına 3,275 milyon dolara Miami  Dolphins ile sözleşme imzalayan Khowshon Moreno diz bağlarının kopması sonucunda sezonu kapattı.
Sezon sonunda sınırlı serbest oyuncu olacak olan Moreno’nun başı sakatlıklardan bir türlü kurtulmuyor. Geçen yaz dizinden ameliyat olan ve çalışma kampının bir bölümünde yer alamayan Moreno daha sonra dirseğinden sakatlanarak iki maç sahalardan uzak kalmış ve nihayet bu Pazar, Miami’nin Green Bay’e 27-24 yenildiği maçta sahalara dönmüştü. Ancak başarılı oyuncu Packers karşısında dizinden sakatlanarak sezonu kapattı.
Miami formasıyla bu sene sadece üç maçta yer alabilen Moreno, 31 top taşımada 148 yard kazanırken Lamar Miller ile birlikte takımının koşu oyunlarının en önemli kozu idi. Şimdi bu yük tek başına Lamar Miller’ın üstünde. Miller’ın Dolphins taraftarları memnun edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz.
Bu sezon oynadığı beş maçta üç galibiyet ve iki yenilgi alan Miami Dolphins, bu hafta deplasmanda Chicago Bears’a konuk olacak.

 

Yazan: Haluk Onaran