NFL’de geride bıraktığımız hafta New England Patriots’a farklı yenilerek taraftarlarını endişeye sevk eden Indianapolis Colts’a bir kötü haberde önemli running back’leri Ahmad Bradshaw’dan geldi.
Head koç Chuck Pagano yaptığı açıklamada, fibula kemiği kırılan Bradshaw’un sezonu kapattığını ve sakat oyuncular listesine yerleştirildiğini söyledi. Bu sezon takımının uzak ara en iyi running back’i olan Bradshaw, red zone’ların en etkili ismiydi.
Sekiz yıldır NFL’de oynayan Ahmad, hep sakatlıklarla boğuşmuş ve sezonu full olarak oynadığı sadece bir yıl olmuştu. Başarılı oyuncu, geçen sene de New York Giants’dan transfer edildikten sonra boynundaki sakatlık yüzünden sadece üç maçta görev alabilmişti.

Gelecek sene free agent olacak olan Bradshaw, bu sene 425 yard koşu, 38 pasta 300 yard ve 6 touchdown ile takımına büyük katkı sağlamıştı.
Bakalım geçen sezon büyük ümitlerle Cleveland Browns’tan takas edilen ancak şu ana kadar takıma pek bir katkı sağlamayan Trent Richardson ve snap’lerinin artması beklentisiyle fantasy liglerinde en aranan isim haline gelen Dan Herron, Ahmad Bradshaw’ın boşluğunu doldurabilecekler mi?

 

Yazan: Haluk Onaran