Yıldız quarterback Peyton Manning 2015 sezonunda geri döneceğinin sinyallerini vermiş durumda ancak Denver Broncos daha kararını vermiş değil. Ancak bu hafta Broncos’un yeni koçu Gary Kubiak da Manning’i Denver’da görmek istediğini açıkladı.
Çiçeği burnunda Denver koçu, ona yöneltilen QB sorularına tereddütsüz cevap verdi ve “Peyton’ın geri dönmesini umuyorum, onunla oynamaya devam etmek istiyoruz, onunla, onun sayesinde çok oyun kazandık, şimdi onu geri alıp, tekrardan maçlar kazanmayı umuyoruz. Geri gelmesini bekliyoruz. Manning ve genel menajeri John Elway süreç üzerinde çalışıyor.” diye konuştu.
Kubiak, Manning’in dönmeyeceği yönündeki spekülasyonları bu açıklamasıyla sonlandırdı sonlandırrmasına ama Denver’in Manning’in 19 milyon dolarlık yıllık maaşında kısıntıya gitmeyi planladığı da konuşuluyor ve Manning’in sağlık durumu ise henüz netleşmedi.
39 yaşındaki Manning ise bir hafta önce bu konu ile ilgili yakında bir karara varacağını açıklamıştı, bu açıklamanın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala taraflardan net bir haber gelmedi.
Özetle, Denver taraftarları Manning’i 18 numaralı mavi ve turuncu Denver forması içinde tekrar görmek istiyor fakat yönetimin yaklaşımı henüz belirsizliğini koruyor.

 

Yazan: Nazlı Hilal Kaya