Yeni defans koordinatorü Ken Norton 23 yaşındaki linebacker Khalil Mack’in potansiyeline övgüler yağdırdıktan bir gün sonra takımın yeni koçu Jack Del Rio da Oakland Raiders’ın genç yeteneklerini övdü.
Jack Del Rio, Pazartesi günü The Rim Joe Show’una çıktı ve genç QB Derek Carr’ın uzun süreli bir yatırımdan daha fazlası olduğu konusunda şüphe bırakmadı.
Del Rio, QB Derek Carr için, “Carr çok özel bir yetenek! Topu elinden çabuk çıkarabiliyor ve etkili kararlar alabiliyor, beklediğimiz bazı önemli şeyleri yapabiliyor, zorlu bir oyuncu, bu nedenle takımı etrafında şekillendirebileceğimiz bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz.” şeklinde bir açıklamada bulundu.
Carr, pek de iç açıcı olmayan bir wide receiver topluluğu ile iyi oyunlar kurmakta zorlansa da, takım arkadaşlarını, scout ekibini ve yöneticileri geleceğinin parlak olduğu yönünde ikna etmişe benziyor.
Genel menajer Reggie McKenzie, tight end Mychal Rivera’yı örnek bir çekirdek oyuncu olarak gösterdiğinden beri Raiders kadrosunda büyük değişiklikler oldu.
McKenzie’nin 2014 NFL Draftı’ndaki tercihleri takımını diğer hiçbir takımı etkilemediği gibi etkiledi. Bu nedenle Raiders organizasyonu başarının çok yakında olduğunu ve yakında istedikleri ortamın oluşacağını düşünüyor.
Yeni planları ve yeni oyuncu tercihleri ile Oakland Raiders gelecek için çok umutlu!

 

Yazan: Nazlı Hilal Kaya