Cleveland Browns sonunda ilk 11’de güvenebileceği wide receiver’ını buldu. Browns, geçtiğimiz gün Dwayne Bowe ile anlaştığını açıkladı.
Sekiz sezondur Kansas City Chiefs forması giyen Dwayne Bowe, 2010 sezonunda yakaladığı 15 touchdown pası ile o yıl NFL’in zirvesine oturmuş ancak Kansas City’nin oyun kurucularının istikrarsız performansları sonrası, yıldız oyuncunu, geçtiğimiz sezon ilk defa kariyerinde bir serzonu touchdown yapmadan kapatmıştı.
Öte yandan Cleveland Browns ise yıldız wide receiver’ı Josh Gordon’ın muhtemelen 2015 sezonunda alacağı ceza sebebiyle, off-season’da wide receiver transferine odaklanmış durumdaydı. Browns, son olarak Miami Dolphins’in ikinci WR’ı olan Brian Hartline’ı kadrosuna katmıştı.
Browns,  şimdi Dwayne Bowe ile Brian Hartline’ın yeni transferleri Josh McCown’ın önderliğinde takımı playoff yarışında tutmasını bekliyor.
Ancak Bowe ve Hartline transferleri bir yana Cleveland’ın yeni sezona quarterback pozisyonunda McCown ile mi yoksa Johnny Manziel ile mi gireceği büyük merak konusu…

 

Yazan: Kaan Özaydın