Cleveland Browns ve Indianapolis Colts formalarıyla geçirdiği hayal kırıklıklarıyla dolu üç sezonun ardından, 2012 NFL Draftı’nın üçüncü sırasından seçilen running back Trent Richardson yeni takımını buldu.
Geçtiğimiz hafta Indianapolis Colts tarafından serbest bırakılan Richardson, Oakland Raiders ile iki yıllığın sekiz milyon dolara anlaştı.
2012 sezonunda, çaylak yılında Cleveland Browns forması ile 1,010 yard koşup 11 touchdown yaparak kariyerine hızlı bir başlangıç yapan T-Rich, 2013 sezonuna yavaş başlayarak sezonun ortasında ilk tur draft hakkı karşılığında Colts’a takas olmuştu.
Indianapolis Colts’un büyük beklentilerle transfer ettiği Trent Richardson, takım için tam bir hayal kırıklığı olurken 2014 sezonunda ilk 11’deki yerini kaybetmiş ve playoff’lar sırasında takımdan uzaklaştırılmıştı.
Geçtiğimiz günlerde küllerinden doğup, NFL’in en iyi running back’lerinden biri olacağını dile getiren Richardson, şimdi genç running back Latavius Murray ile Oakland’da ilk 11 mücadelesi verecek.
Oakland Raiders’ın diğer running back’lerden Darren McFadden’ın takımdan ayrılması ve Maurice Jones-Drew’un emekli olmasını hesaba kattığımızda, şuan için Oakland, Trent Richardson’a uygun bir adres olarak görünüyor.

 

Yazan: Kaan Özaydın