New England Patriots’ın eski tight end’i Aaron Hernandez, Nisan 2013’de Odin Lloyd isimli bir kişiyi öldürmekten dolayı müebbet hapse mahkum olmuştu.
Yıldız oyuncunun, Associated Press’e konuşan avukatı, yargı süreci masrafları nedeniyle Hernandez’in birikimlerinin iyice azaldığını söyledi. Hernandez’in Patriots ile iptal olan 40 milyon dolarlık sözleşmesinin sadece ilk yılının ödemelerini aldığını belirten avukatı, ortada söylendiği gibi balya balya para olmadığını söyledi.
Hernandez’in avukatı, genç oyuncunun aynı zamanda nişanlısı Shayanna Jenkins ve çiftin iki yaşındaki kızlarının da bakımına da destek olduğunu hatırlattı.
Odin Lloyd’un annesi de Hernandez dava etmişti. Annenin avukatları eski oyuncunun mal varlığını araştıradursun, mahkeme kayıtlarına göre Hernandez, beş milyon dolar daha ödemek durumunda kalabilir.
Hernandez ayrıca 2012 yılında Boston’da bir çifte cinayetten, 2013 yılında yaşana bir hadiseden ötürüde Florida’da “tanığa gözdağı vermekten” yargılanıyor.

Bunlar yetmezmiş gibi, eski tight end’in hapishanede de olaya karıştığı rapor edildi. CNN’in haberine göre mahkumlar arası bir kavgada gözcülük yaptığı iddia edilen Hernandez iki mahkum ile beraber disiplin cezası alacak…

 

Yazan: Onur Özkol