Philadelphia Eagles’ın bu sezon yıldız running back LeSean McCoy karşılığında Buffalo Bills’ten kadrosuna kattığı yıldız savunmacısı Kiko Alonso’nun iç yan bağlarında kısmi yırtık tespit edildi.
Takımın bu sezon yaptığı flaş transferler arasında en çok göze çarpanlar, tabii ki Sam Bradford, DeMarco Murray ve Byron Maxwell oldu. Ancak iki haftanın sonunda, yeni transferler arasında en iyi performansı gösteren Kiko Alonso, Dallas Cowboys maçında aldığı darbe sonucu uzun süre sahalardan uzak kalacak.
Daha önce de buna benzer sakatlıklar yaşayan Alonso’nun durumunun ciddiyeti ise, bu hafta yapılacak detaylı kontrollerden sonra kesinlik kazanacak.
Bu sakatlığın ardından Alonso’nun yerini, üçüncü turda draft edilen ve Cowboys maçındaki darbesiyle Tony Romo’nun köprücük kemiğini kıran çaylak savunmacı Jordan Hicks alacak. Ayrıca Eagles, Hicks’in yedeği olarak da salı günü Najee Goode’i kadrosuna kattı.
Eagles taraftarları şuanda 2014 sezonunu diz çapraz bağlarının kopması sebebiyle kaçıran yıldız linebacker Kiko Alonso’nun tekardan sezonu kapamasından korkuyor…

 

Yazan: Onur Özkol