Cam Newton, pazar akşamı Bank of America Stadyumu’ndan ayrılırken maç sonraları alışık olduğumuz resmi kıyafetinden oldukça farklı olarak, “casual” tarzda ve aksesuar olarak sol kalçasının kemer köprüsünden sarkan tilki kuyruğu ile arz-ı endam etti.

Washington Redskins’i evinizde 44-16 gibi ezici bir skorla sahaya gömüp karşılaşma boyunca da beş touchdown pası atarak kariyerinizin en iyi gecesini geçirmişseniz ve bunlar da yetmezmiş gibi takımınız 10. maçında halen namağlup ise pek tabii paşa gönlünüz ne isterse onu giyersiniz. İyi ya da kötü…

Carolina Panthers oyun kurucusunun gardırobundaki değişim sahada da görülüyor. İmajı “pas atabilen bir oyuncu” olmaktan “eksiksiz bir oyun kurucu” olmaya evrimleşme sürecinde. Tam da bu nedenle adının MVP tartışmalarında ön sıralarda olması gerekiyor.

Newton, kariyeri boyunca kol bacak Allah ne verdiyse yardıran biriydi. Ama pazar günkü maçta bir Tom Brady veya Peyton Manning edasıyla cep içinden pas dağıttığını gördük. Newton toplamda sadece 4 kez koşu deneyip 16 yard ilerlerken, 21’i başarılı 34 pasıyla 246 yard geçti ve beş farklı receiver ile beş touchdown kazandırdı.

Yıldız oyuncu oyun tarzını bulmaya başlasa da giyim tarzını bulması oldukça zor görünüyor ne dersiniz?