Viva la vida futbol! Sözler tanıdık gelmiştir eminim, gelelim böyle bir giriş yapmamın sebebine… Birçok kaynaktan yayılan haberlere ve ardından NFL’in açıklamasına göre bu sene altın sene olan 50. Super Bowl gecesinin devre arasında Coldplay grubunun sahne alacağı açıklandı.

Coldplay’in yeni albümü “A Head Full of Dreams” dün yayınlandı. Grubun solisti Chris Martin, aylar önce bu albümün son Coldplay albümü olacağını açıklamıştı.

Coldplay, “Yellow”, “Clocks” , “Viva La Vida” şarkılarıyla herkes tarafından tanındı, bu ününü de çok satan albümleriyle pekiştirdi. Olur da bu seneki Super Bowl’da sahne alıp Yellow şarkısını seslendirirlerse, sahada bolca gördüğümüz hakem bayraklarına da ironik bir anlam katabilirler…

Bununla birlikte altın senede kimin sahneye çıkacağıyla ilgili bir çok söylenti söz konusuydu. Bunlardan en güçlü olanları 2014’te sahne alan Bruno Mars, 2013’te sahne alan Beyonce ve yine son yıllarda oldukça göz önünde olan grup Maroon 5 idi. Söylentiler arasında 76,80 ve 82 senelerinde Super Bowl sahnesinde yer almış olan Up With People grubu yoktu, ki bence isabetli bir karar olmuş.

Altın yıldan bu kadar konuşmuşken, 50. Super Bowl gecesinin, 7 Şubat 2016 tarihinde California’da San Francisco 49ers’ın evi olan Levi’s Stadium’da gerçekleşeceğini de hatırlatalım…