Cleveland Browns tarafından yapılan açıklamada, Pazar günü Cincinnati Bengals ile oynanacak maçta takımın başında Manziel yerine Austin Davis’in sahaya çıkacağı açıklandı. Browns’ın 37 yaşındaki oyun kurucusu Josh McCown’ın, Baltimore Ravens maçında sakatlanarak sezonu kapamasının ardından sonra herkes Johnny Manziel’a bir şans gelip gelmeyeceğini merak ediyordu…

Konuyla ilgili konuşan head koç Mike Pettine “Austin, Pazartesi akşamı Josh McCown sakatlandıktan sonra eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi. İyi hazırlanmıştı ve bizi maçı kazanacak konuma getirdi. Bütün sezon boyunca antrenmanlarda çok iyiydi ve bu fırsatı hak etti. Bu maçta da iyi oynamasını bekliyorum” dedi.

Tabii bu kararın Davis’den çok Manziel ile ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Bay haftasında takıma yalan söyleyerek gece hayatına dönüş yapan Manziel’in bu yalanı, fotoğrafların ve videoların internette yayımlanmasıyla açığa çıkmıştı.

Bay haftasından önce, sezonun kalanında Manziel’in formayı bırakmayacağını söyleyen koç Pettine, videoların ve fotoğrafların gerçekliğinden emin olduktan sonra genç oyun kurucuya bir ders vermeye karar vermiş olsa gerek.

Yıllardır oyun kurucu pozisyonunda bir türlü aradığını bulamayan Browns’ın derdine Manziel’in de çare olamayacağı böylece anlaşıldı. Bakalım 2016 draftında oyun kurucu arayan takımlar arasına Browns da katılacak mı?