NFL’de dördüncü yılını geçiren ve bu sezon form grafiğini oldukça yükselten Denver Broncos defansif end’i Derek Wolfe, bu gece oynanacak AFC Konferans Finali öncesinde rakip New England Patriots’a karşı hissettiklerini sansürsüz bir biçimde açıkladı.

Nitekim genç defansif end Denver Post’a verdiği röportajda “Patriots ile ilgili her şeyden nefret ediyorum.” derken “Her zaman bir şekilde yoluma çıkıyorlar ve beni, her seferinde ulaşmak istediğim hedeflerden alıkoyuyorlar.”

Eee Derek’cim, son 15 sezonda 10 kez konferans finali oynamış, altı kez Super Bowl’a yükselmiş ve dört kez de şampiyon olmuş Patriots değil de Jacksonville Jaguars mı çıkacaktı senin yoluna?

Tabi Wolfe, yiğidin hakkını da teslim etmeden geçmiyor: “Patriots organizasyonuna çok fazla saygı duyuyorum. Tom Brady başta olmak üzere harika oyunculara, Bill Belichick gibi efsane bir head koça sahipler. Ama saygı duymam nefretimi engellemiyor.”

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Broncos ile olan kontratını dört yıl daha uzatan ve divisonal round’da Pittsburgh Steelers önünde harika işler çıkaran genç oyuncu, ezeli rakibe karşı bu kadar bilenmiş olmasından olacak, normal sezonun 12. haftasında Patriots’a karşı iyi bir performans çıkarmış ve karşılaşmayı ikisi tackle for loss olmak üzere toplamda dokuz tackle ve bir de sack ile kapatmıştı.