Geçtiğimiz off-season’larda oldukça iddialı kadrolar kurmasına rağmen bir türlü playoff potasına giremeyen Miami Dolphins, bu sefer işi sıkıya aldı ve ilk head koç tercihleri olan Adam Gase ile kısa bir sürede anlaşmaya vardı.

Dolphins’le anlaşarak ligin en genç koçu olmayı başaran Gase’e, 53 kişilik kadroyu oluşturmak ve maçlarda her türlü oyun seçimlerini yapmak dâhil, tüm yetkiler verildi.

Henüz 37 yaşında olan Adam Gase bakalım yıldızlarla dolu takıma sözünü nasıl geçirecek? Üstelik adeta takım içinde takım olan yıldız defansif tackle Ndakamung Suh gibi ligin en pahallı savunma oyuncusu kadroda olunca. Genç koç bundan önce Denver Broncos ve Chicago Bears’da hücum koordinatörü olarak kısa sürelerle görev almıştı.

Dophins’in tarihinde 12. head koç olarak görev alacak olan Gase’in takıma katılmasını, özellikle geçtiğimiz senelerde inişli çıkışlı sezonlar geçiren ama bir türlü beklenen performansına ulaşamayan quarterback Ryan Tannehill için iyi bir gelişme olarak görmemiz lazım. Tabi fantasy’ciler için receiver Jarvis Landry seçeneğinin de önemli bir noktaya geldiğini söyleyelim.