Super Bowl haftasına girmemizle birlikte başlayan etkinliklerle büyük finalde yer alacak oyuncular sporseverlerin gündemi oldu denebilir. Bu oyuncuların başında ise tartışmasız Cam Newton geliyor çünkü genç yıldız sezonun başından beri hemen her röportajında ya da maç esnasında hafta boyunca konuşulacak bir şeyler yapıyor veya söylüyor.

Bu sefer de Superman lakaplı Cam Newton’ın bebeğinin “Süperbebek” olduğunu düşünüyor! Hemen açıklayalım: NFL Network analisti ve eski oyuncu Deion Sanders ile yaptığı soru-cevap konseptindeki röportajda Panthers oyun kurucusu Cam Newton, Super Bowl haftasının başında gerçekleştirilen açılış gecesi etkinliğine geçtiğimiz aylarda doğan bebeğini de getirmeyi düşündüğünü söyledi.

Asıl bomba şimdi geliyor, röportajın bir yerinde şu ifadeleri kullandı: “”Oğlumu da getirmeyi düşünüyordum ancak henüz basamaklardan inebileceğini düşünmüyorum. İnanmayacaksınız ama daha bir aylık olmasına rağmen yürümeye başladı bile.”

Sanıyoruz bir bebeğin bir aylıkken yürüyebilmesi için süper güçlere sahip olması gerekiyor. Bizim bebekler kırkı çıkmadı anlayışıyla evden dışarı çıkarılmazken, Newton’ın bebeği hayata atılmış bile. İsmine de yakışır bir gelişme olmuş bence, zira adını seçilmiş anlamına gelen ‘Chosen’ koymuşlardı.

Cam Newton’ın bebeği hakkında oldukça heyecanlı olduğunu sezon boyunca görmüştük. Atlanta maçında touchdown sevinci olarak topu bebek gibi kucağında sallayarak baba olacağını bizlere duyurmasıyla başlayan süreç, kendisinin ve oğlunun dabbing yaparken ki temsili resimlerini bir tişörte bastırıp giymesiyle devam etmişti. Geçtiğimiz ay içerisinde Cam Newton, oğlu Chosen Newton’ın şimdiden üniversitelerden burs teklifleri aldığını da açıklamıştı.

Geyiği bir yana bırakırsak, bebek ve anne üzerine olan haberlerden alınan ortalama bilgilere göre normal bebekler 9-12 ay arasında ilk adımlarını atarken, 14-15 aylıkken de yürümeye başlıyorlarmış. Hal böyle olunca Cam Newton bebeğin büyümesi konusunda fazla heyecanlanmış diye düşünmek de kaçınılmaz oluyor…