NFL hazırlık kamplarının başlamasına beş ay, yeni sezonun başlamasına ise daha yedi ay varken 2016 sezonunun ayak sesleri Miami ve Bahamalar’ın açık denizlerinden duyulmaya başladı bile. Rob Gronkowski’nin de içinde bulunduğu, orjinal adıyla, Gronk Parti Gemisi, tam 700 Gronk severe ev sahipliği yaptı. Bu eşsiz yat farklı takımları destekleyen birçok NFL taraftarını birleştirdi.

Gemi, içinde Flo Rida, Waka Flocka Flame, 3Lau gibi ünlü isimlerle birlikte Gronk’un ailesi ve fanlarıyla Miami’den açıldı. Ayrıca gemide içlerinde Boston Globe’dan iki gazeteci dahil büyük bir gazeteci topluluğu da vardı.

Gemi, Bahamalar’da “Gronk Adası”nda demir attı ve Pazartesi gününe kadar bütün yolcularıyla birlikte oradaydı. Bu kadar büyük çaplı bir partide kimsenin gemiden düşecek kadar sarhoş olmaması durumu da garip karşılandı.

Ayrıca teknenin, çok ilginç bir şekilde, yola çıkarken taşıdığı yolcudan daha fazla yolcuyla Miami’ye dönmüş olduğu düşünülüyor. Öte yandan ilginç olan bir başka şey ise Gronk’un, herkesin önünde cinsel ilişkiye giren sevgililere tam 10 bin dolar vereceğini söylemesi oldu. Bu partide yer almak, insanlara 700 dolar artı ek ücretlere mal olmuş, tabi düşünüldüğünde bu parayı çıkarmak hatta daha fazlasını kazanmak için epey bir fırsatları da varmış.

Eğlence tekneyle sınırlı kalmadı tabi. Gronk’a soru sormak adına planlanmış bir etkinlikte Kentucky’den bir Gronkite (Gronk’un hayranlarına verilen isim bu) sevgilisine evlenme teklifi etti. Yine aynı etkinlikte Baba Gronk tişörtünü çıkarıp hala fit ve genç olduğunu cümle aleme gösterdi, aman Archie Manning görmesin.

Öte yandan iddialara göre bizim Gronk da sahneye çıkan sanatçıları sırtında taşıyarak oraya buraya koşmuş. Kadınlar konserleri dinlerken plastik zebralara binmiş, Gronk da sanatçıların sırtında gezmiş. Kulağa güzel gibi gelse de kendilerinden geçmiş olmaları daha olası. Boston Globe’a konuşan bir kadın da röportajında “Eğlendim mi? Kesinlikle! Ama dün gecenin tamamını hatırlamıyorum. Bir ara kendimden geçmiş olmalıyım.” diye konuşmuş.

Her şeye rağmen gemideki herkesin eğlenmesi pek olası değil. Çünkü bu 700 Gronk Partisi’nin katılımcıları, toplam yolcuların sadece %30’unu oluşturuyordu. Geriye kalan 1600 insan, çiçekli Hawaii gömleklerinin içerisinde sadece güneşlenmek ve rahatlamak için yola çıkan insanlardı. Ve kendilerini birden Entourage’in en kötü bölümünde buldular.

Kendi ailenizin bu çıldırmış insan topluluğuyla birlikte bu gemide olduğunu bir hayal edin. Düşüncesi bile kötü. Eğer seyahat acenteleri de işin içindeyse, Gronk’un kendini eğlendirmesi pahasına insanların işinden olacağı kesin..