Dün gece Hawaii Aloha Stadyumu’nda oynanan ve Hall of Famer wide receiver’lar Michael Irvin ve Jerry Rice’ın takımlarını karşı karşıya getiren Pro Bowl’da gülen taraf, 49-27’lik skorla Team Irvin oldu. Böylelikle Irvin, geçtiğimiz yılın ardından bir kez daha takımını Pro Bowl zaferine taşımayı başardı.

Karşılaşma boyunca gerçek anlamda bir Seattle Seahawks fırtınası esti. Nitekim, üç sezon sonra ilk kez Super Bowl’u kaçıran Seahawks’ın yıldızları adeta hınçlarını Pro Bowl’da çıkardı ve quarterback Russell Wilson üç touchdown pası ile domine ettiği karşılaşmanın En Değerli Hücum Oyuncusu seçilirken bir diğer Seahawks yıldızı, defansif end Michael Bennett maçtaki tek sack’i gerçekleştirerek En Değerli Savunma Oyuncusu seçildi.

Wilson ve Bennett’ın da içinde bulunduğu Team Irvin, savunma anlamında oldukça iyi bir performans sergileyerek Team Rice’ın quarterback’leri Derek Carr, Tyrod Taylor ve Eli Manning’i tam altı kez intercept etmeyi başardı ve bu interception’lardan ikisini New York Giants’ın yıldız cornerback’i Dominique-Rodgers Cromartie yakaladı.

Bir touchdown düellosu şeklinde karşılaşmada, Team Rice’ın yıldızlaşan ismi ise tuttuğu iki touchdown pası ile Kansas City Chiefs tight end’i Travis Kelce oldu.

Karşılaşmanın en ilginç anları ise şüphesiz Seahawks’ın yıldız cornerback’i Richard Sherman’ın Team Irvin hücumunda, Giants’ın yıldız wide receiver’ı Odell Beckham Jr.’ın ise Team Rice savunmasında oynadığı pozisyonlar oldu. Sherman, oynadığı hücumda yard kaybederek savunmadaki kadar iyi olmadığını gösterse de Beckham Jr. safety pozisyounda hiç de fena olmayan işler çıkardı.

Bununla birlikte geçtiğimiz yıl bir diğer Hall of Famer receiver Chris Carter’ın takımını alt etmeyi başaran Irvin bu galibiyetle, kariyeri boyunca kırdığı sayısız NFL rekoru nedeniyle sürekli gölgesinde kaldığı Rice’a karşı da bir nevi intikam almış oldu.