Carolina Panthers Super Bowl’u kaybetti ancak Panthers’ın bazı oyuncuları, kariyerleri için önemli zaferler kazandı. Bunların başında hiç şüphesiz, NFL’in Luke Kuechly ile birlikte en iyi linebacker ikilisini oluşturan Thomas Davis geliyor.

İki hafta önce Arizona Cardinals’a karşı oynanan konferans şampiyonluğu maçında kolu kırılan Davis, buna rağmen Super Bowl’u kaçırmayacağını söylemiş ve sözünü tutmuştu. Maça siyah alçı ile çıkan Davis, Kuechly ve Kony Ealy’den sonra Panthers savunmasının en başarılı ismi olmuştu.

Davis, Super Bowl’dan saatler sonra, takım doktorlarına ve antrenörlerine teşekkür etmek için, alçıyı çıkararak kolunun resmini Instagram’dan yayınladı. Davis resmin altına “Bu gönderi benimle ya da ne kadar dayanıklı olduğumla ilgili değil. Takım doktorları ve antrenörleri, beni sahaya çıkarmak için harika bir iş çıkardı. Bunu onlara teşekkür etmek için gösteriyorum. Desteğiniz için teşekkürler.” yazdı.

Ancak Davis dikkatleri ne kadar takım çalışanlarına çekmek istese de, 11 dikiş atılan ve dışarıdan bakınca Amerikan futbolu topuna benzeyen bir kol ile oynadığı için büyük bir tebriği hak ediyor.

Merak edenler için Davis şu kolla Super Bowl’a çıktı:

32 yaşında şampiyon olma fırsatını yakalayan Davis, bunu başaramadı ancak elinden gelen her şeyi yaptı ve taraflı tarafsız herkesin övgüsünü topladı. Cam Newton komutasındaki Panthers hücumu bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkarırsa, Davis seneye aynı fırsatı bir kez daha yakalayabilir.